De workshop creatieve intelligentie en innovatie is een bijeenkomst waarin je leert wat creatieve intelligentie is, wat het betekent voor innovatieprocessen en de toekomstbestendigheid van organisaties.

  1. We gaan in op de rol van menselijke vindingrijkheid in innovatieprocessen en de manier waarop mensen hun vaardigheden op dit vlak kunnen verbeteren. We leggen uit waarom upskilling het antwoord is op de steeds snellere ontwikkelingen in de markt.
     
  2. We delen de resultaten van ons onderzoek naar mensen met veel creatieve intelligentie, hun aanpak en wat we daarvan kunnen gebruiken in ons eigen werkende leven.
     
  3. We ervaren samen een aantal van de technieken die wij inzetten voor creatieve intelligentie en innovatie en leggen de link naar jouw organisatie.
 
 

Voor wie?

Deze workshop is gericht op innovatieprofessionals, managers en executives die op zoek zijn naar manieren om meer innovatiepotentieel te activeren in hun organisatie en hun mensen.

We werken in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

 
  We combineren theorie met het zelf ervaren en doen.

We combineren theorie met het zelf ervaren en doen.

 

De begeleiders

De workshop wordt verzorgd door Erwin Elling en Annedien Hoen van Veld organisatieontwikkeling, laboratorium voor creatieve intelligentie. Ze hebben jarenlange ervaring met creatief-strategische processen, facilitatie en het ontwikkelen van mensen.
Met Veld adviseren en begeleiden zij organisaties en teams bij het inzetten van creatieve intelligentie voor het vergroten van het innovatievermogen. Hun motto: Innoveer mensen

Lees hier een uitgebreid artikel over creatieve intelligentie in organisaties.

Datum, tijd en locatie

De workshop vindt plaats op vrijdag 20 april 2018 van 10:00 - 17:00.  

We komen bijeen in Vechtclub XL in Utrecht

Vechtclub XL, 
Europalaan 2B, 

3526KS Utrecht
(routebeschrijving als PDF)

Prijs

Workshop: 
€ 499 (ex btw), inclusief lunch en borrel na afloop

Workshop + individuele sparringsessie, waarin we op een ander moment individueel sparren over jouw specifieke uitdaging: 
€ 1.250 (ex btw) 

• Als je je aanmeldt voor 20 maart 2018 krijg je 10% early bird korting! •

Meld je nu aan

Aanmelden kan via onderstaand formulier of met een mail Charlotte Bal op charlotte.bal@veldorganisatieontwikkeling.nl onder vermelding van “workshop creatieve intelligentie en innovatie, 20 april”.

Naam *
Naam
Keuze uit aanbod *

Meer informatie?

Mail Erwin Elling of bel, SMS of Whatsapp hem op +31638537325.