....

Veld onderzoekt continu de tijd waarin we leven en hoe we daar als mensen en organisaties mee om kunnen gaan. We delen onze bevindingen en onze visie graag in inspirerende lezingen en workshops.

Een greep uit ons aanbod:

..

Veld continually researches the time in which we live and how we can adapt to this as humans and as organisations. We gladly share our findings and our vision in inspiring talks and workshops.

Some of our offerings:

....

 

....

We ontwikkelen hiernaast regelmatig maatwerk lezingen en workshops. Neem contact met ons op om te bespreken wat het best aansluit bij jouw bijeenkomst en jouw publiek.

..

Furthermore we develop bespoke talks and workshops, fitted to your audience or event. Contact us to discuss what best suits your needs.

....

 
 
 
 

....

Lezing "De Queeste naar Creatieve Intelligentie"

Creatieve intelligentie is de combinatie van intellect en verbeelding. Wij geloven dat iedereen het vermogen heeft om zijn of haar creatieve intelligentie aan te boren, te versterken en zo als mens te groeien en meer impact te hebben in zijn of haar omgeving. Organisaties zijn in het ideale geval omgevingen waarin die ontwikkeling wordt aangemoedigd en gefaciliteerd. Dat maakt ze waardevollere plekken om te werken, geeft de organisaties meer innovatieve kracht én zorgt voor betere uitkomsten.

We laten mensen in deze lezing kennis maken met creatieve intelligentie en onderzoeken wat het voor hen zou kunnen betekenen.

De lezing is uit te breiden met een interactief programma, waarin we oefeningen doen en ervaringen uitwisselen over het probleemoplossend vermogen van de deelnemers en het innovatieve vermogen van hun organisaties. En waarin we onderzoeken hoe dit verder te ontwikkelen valt met behulp van creatieve intelligentie.

..

....

....

Workshop "Creatieve Intelligentie en Innovatie"

De workshop creatieve intelligentie en innovatie is een bijeenkomst waarin je leert wat creatieve intelligentie betekent voor innovatieprocessen. We gaan in op de rol van menselijke vindingrijkheid in innovatieprocessen en de manier waarop mensen hun vaardigheden op dit vlak kunnen verbeteren. We delen de resultaten van ons onderzoek naar mensen met veel creatieve intelligentie, hun aanpak en wat we daarvan kunnen gebruiken in ons eigen werkende leven. We ervaren samen een aantal van de technieken die wij inzetten voor creatieve intelligentie en innovatie en leggen de link naar jouw organisatie.

NB: De eerstvolgende open workshop "Creatieve Intelligentie en Innovatie" vindt plaats op 20 april in Vechtclub XL te Utrecht. Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.

Round Table Sessie "Vierde Industriële Revolutie en Creatieve Intelligentie"

In deze Round Table sessie gaan in een klein gezelschap in gesprek over de Vierde Industriële Revolutie (#4ir) en wat volgens ons het antwoord is daarop: creatieve intelligentie. We gaan in op wat #4ir betekent voor de toekomst van organisaties, wat creatieve intelligentie is en hoe dit in een organisatie te ontwikkelen en versterken. Je krijgt praktische handreikingen en uiteraard gaan we met elkaar in gesprek over onze eigen ervaringen en oplossingen.

..

....

WhatsApp Image 2018-02-26 at 10.44.56.jpeg

Een lezing of workshop boeken?..Book a talk or a workshop

....Neem voor meer informatie contact op met Erwin Elling via erwinelling@veldorganisatieontwikkeling of bel, SMS of Whatsapp hem op +31638537325.

..For more information, please contact Erwin Elling at erwinelling@veldorganisatieontwikkeling or call, text or Whatsapp him at +31638537325.

....